Over ons

Ik ben Erika Coeck, verpleegkundige van opleiding. Samen met mijn man, Bruno Immesoete (38, verpleger) sta ik aan het hoofd van kinderdagverblijf ’t Ukkepukje. Wij werken hier met 6 kinderverzorgsters , 1 kinderverzorger en 1 kleuterjuf.

Samen zullen we zorgen voor een veilige en kindvriendelijke omgeving, zodat uw kind zich ten volle kan ontplooien tot een flinke peuter.

Motorische, verstandelijke en sociale ontwikkelingen zullen geobservereerd, besproken en zo nodig bijgestuurd worden. Dit gebeurt uiteraard steeds in samenspraak met de ouders.

In ons heen- en weerboekje ga je zien dat we werken rond thema’s (kerst, sint, pasen). Elke leeftijdsgroep zal een activiteit krijgen rond dit thema aangepast aan hun leeftijd. Op deze manier proberen we jullie ukkepukjes voor te bereiden op het peuterklasje.

Samen met jullie kleine spruit zullen we zweet en tranen laten, want de zindelijkheidstraining rond de leeftijd van 2 jaar is niet altijd even gemakkelijk.

Tijdens de opvang proberen we zoveel mogelijk het ritme van uw kind te respecteren en de thuissituatie te benaderen.

Wij zijn een zelfstandig kinderdagverblijf en staan onder toezicht van Kind en Gezin. We werken met inkomensgerelateerde tarieven.